Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи $ 100 000 за бракоразводната си

...
Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи $ 100 000 за бракоразводната си
Коментари Харесай

Двойка похарчи хиляди за развода, след което мина под венчило отново

Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи Щатски долар 100 000 за бракоразводната си процедура, само че по-късно реши да даде втори шанс на връзката и се ожени още веднъж.

32-годишните Британи и Уейланд Сабо се срещнали като тийнейджъри при рехабилитация от алкохолизъм. Влюбили и се оженили през 2011 година.

Връзката на съпрузите се развивала и скоро те станали родители на три деца. Въпреки това, както призна Британи, точно след раждането на децата бракът почнал да се разпада по шевовете и двойката още веднъж почнала да пие. " Не ставаше дума единствено за алкохол. Имаше доста други разрушителни държания. Бяхме доста подвластни един от различен и в това нямаше нищо положително “, сподели дамата.

През 2019 година Сабо подал молба за развод и почнало скъпо делене на имущество.

След раздялата Британи траяла да пие много и след това се появили и психически проблеми. В резултат на това жената загубила попечителството над децата.

Тъй като не желала въпреки всичко да ги загуби, тя краткотрайно се преместила при родителите си, спряла да пие и почнала да посещава психиатър. Вейланд подкрепял някогашната си брачна половинка. Двамата прекарвали от ден на ден време дружно и в един момент решили да възобновят връзката, с цел да изградят още веднъж семейство.

" И двамата откровено се извинихме един на различен. Разбрахме какъв брой доста сме се наранили един различен “, сподели Британи. Сега тя е звезда в TikTok и приказва с почитателите си за своята трезвеност и благополучен фамилен живот. Те към момента заплащат отговорности на юристи в бракоразводното дело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР